Skip to main content

WIJ HEBBEN VOOR JOU EEN:

Gratis onderhoud van jouw auto*! 

*Dit is een aanbod onder voorwaarden.
Herken jij jezelf in het volgende profiel?
Onze mystery-shoppers-after-sales brengen hun eigen wagen op onderhoud bij een voorafbepaalde merkgebonden garage/dealer/concessie.  
De (positieve) beleving van de klant gaatveel verder dan de aankoop van een nieuwe wagen, het hele after sales traject – zoals onderhoud –  is minstens even belangrijk.
Daarom vragen automerken ons om de klantbeleving-after-sales nauwkeurig in kaart  te brengen en te analyseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar shoppers met een wagen van een 6 tal specifieke merken die minimaal 1 jaar oud zijn of meer dan 50.000 km gereden hebben.  
 
Korte opdrachtomschrijving:
Voorafgaand aan je bezoek maak je een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt bij de dealer met je eigen gegevens (via mail, telefoon, website etc). 
Tijdens de visit krijgt de auto een onderhoudsbeurt, waarna je jouw auto maximaal 1 dag dient achter te latenJe mag een dealership bezoeken van maandag t/m vrijdag, waarbij opening- en pauzetijden gerespecteerd moeten worden. Zorg dat je het bezoek plant minimaal één uur na openingstijd en minimaal één uur voor sluitingstijd. 
Binnen 24 uur na je bezoek lever je het rapport in.
Vergoeding:
Je ontvangt voor het bezoek een vergoeding/compensatie per visite en de volledige compensatie (met maximum van 150 euro) voor het onderhoud zelf. Als dat niet mooi is! In ruil vragen wij jouw ervaring als klant.
Extra informatie:
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Kelly via 0031 (0)40 201 33 28 of via mail (klik hier)

Enthousiast?

Wij zijn per direct op zoek naar vele nieuwe Mystery Shoppers.
Voldoe jij aan dit profiel en heb je zin in deze uitdaging, aarzel dan niet en schrijf je in.
Gebruik hiervoor het formulier hieronder!

 

SCHRIJF JE HIER IN