Skip to main content

Binnenkort op autovakantie?
Wij betalen jouw zomercheck.

Hoe kan dit?

Multi-Value is een organisatie die al meer dan 20 jaar bedrijven helpt met het stimuleren van een positieve klantbeleving. Dit doen wij ook voor diverse automerken. Tot eind juni 2017 zijn wij opzoek naar meer dan 25 consumenten, zoals jij, die beschikken over een Peugeot of Citroën (mag ook een auto van vrienden of kennissen zijn) en deze willen aanbieden bij een officiële erkende concessie/dealer voor een zomer/tussencheck of onderhoud. Wij nemen de kosten (tot maximaal 150 euro) op ons en geven jou daarnaast een extra compensatie voor jouw tijd en inzet.

ZZP’ers zijn ook welkom!

Overtuigd? Klik dan op de knop hieronder. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Susan vertelt je er meer over

Hoe werkt dit?

https://multi-value.nl/wp-content/uploads/2017/01/iStock-512970586.jpg

STAP #1
Je kandidaat stellen

Je aanmelden als Mystery Shopper is de eerste stap. Dit kan je online helemaal zelf doen. Dit kan ook voor ZZP’ers. We geven jou achteraf de keuze tussen een registratie als “gewone consument” of als  “facturerende organisatie”. Ben je niet helemaal zeker of heb je vragen? Gebruik dan de chat op deze pagina op werkdagen tussen 9:15 en 17:00 , bel ons even op of stuur ons een mail. 

bellen en informeren over autovakantie

STAP #2
Wij geven je alle info

Iemand uit ons Automotive-Team neemt contact met je om het doel van dit programma toe te lichten en al je vragen te beantwoorden en bespreekt met jou de beschikbare locaties in jouw omgeving. Jij beslist dan of je meedoet of niet.

after sales automotive onderhoud

STAP #3
De zomercheck

Ben je er klaar voor ? Dan  breng je jouw auto binnen op het afgesproken moment voor een zomercheck bij de opgegeven dealer/concessie. Na +/- een uurtje kan je jouw auto weer ophalen en geef je jouw klantbeleving weer in een online vragenlijst. 

payment betaling van de shopper automotive

STAP #4
Wij betalen jou

Als wij jouw vragenlijst ontvangen hebben binnen de 48u en de quality checker heeft deze kunnen nakijken dan vergoeden we jou het onderhoud en doen we er nog een extra compensatie bij.

IK DOE MEE!

 

Ik doe mee!