Skip to main content

De beste tool om uw merk op de winkelvloer te bewaken

U investeert fors in het creëren van het juiste merkbeeld in al uw distributiekanalen. Maar de kracht van uw campagnes is zo sterk als de zwakste schakel.

Hoe wordt uw merk door uw distributiepartners op de winkelvloer gepositioneerd? Worden de producten van uw merk bij al uw retail partners zodanig gepresenteerd dat consumenten optimaal verleid worden om voor uw producten te kiezen? Brengen de verkoopadviseurs bij uw retail partners de voordelen van uw merk en product op de juiste manier over het voetlicht?

Met onze brand scans heeft u een tool in handen om in binnen- en buitenland tot in de verste uithoeken grip te houden op de performance van uw merk en producten op de winkelvloer.

Hoe we werken

Tijdens een (mystery) brand scan bezoeken onze shoppers de door u opgegeven locaties. Aan de hand van een checklist brengen in tekst en beeld (foto’s) in kaart hoe zichtbaar uw merk is aan de buitenzijde van het verkooppunt, hoe uw merk en producten gepositioneerd zijn op de winkelvloer. Worden de presentatievoorschriften gevolgd? Hoe is het met de Out-of-stock posities?

Onze shoppers gaan vervolgens als potentiële koper van uw merk of product na hoe zij door de aanwezige medewerkers of verkoopadviseurs benaderd worden, hoe deze over uw product praten, welke verkoopargumenten wel en niet benoemd worden en welke commerciële acties worden genomen, om uw product te verkopen.

De shoppers maken van hun bevindingen een rapport. De rapporten van alle brand scans geven u een snel en adequaat inzicht in quick wins, om uw merkpositionering lokaal verder te verbeteren.

happy to meet you - multi-value

Download onze case study van Hansgrohe