Skip to main content

YES! JE HEBT HET LEUKSTE LEERBEDRIJF GEVONDEN!

WELKE OPLEIDINGEN ZOEKEN WE?

Multi-Value (Erkend Leerbedrijf) biedt op haar kantoor in Valkenswaard ruimte voor een stagetalent van één van de volgende opleidingen:

Niveau 4:
Assistent Communicatiemedewerker
Contactcenter Teamleider
Marketing Medewerker 

Niveau 3:
Commercieel Medewerker Binnendienst
Contactcenter Medewerker

WAAROM BIJ MULTI-VALUE?

Multi-Value (Erkend Leerbedrijf) is een jong en dynamisch leerbedrijf met klanten in uiteenlopende branches. Je doet bij ons alle benodigde ervaring op om je klaar te stomen voor het bedrijfsleven. We kunnen je natuurlijk zelf vertellen hoe leuk het is om bij ons te werken, maar dat laten we liever over aan de stagiaires die je voor gingen. Nieuwsgierig? Bekijk dan het filmpje van Lisa en Alicia verderop op deze pagina!

STARTDATA & LOOPTIJD

In principe starten stages bij Multi-Value (Erkend Leerbedrijf) omstreeks begin september of februari en duren deze, afhankelijk van je leerweg, 10 tot 52 weken. Voor BBL-studenten geldt dat je je 4 dagen per week werkt en één dag naar school gaat. Bij BOL-studenten is het precies andersom. In uitzonderlijke gevallen zijn afwijkende startdata en looptijden bespreekbaar. De stagevergoeding bedraagt voor BBL-studenten € 250,- per maand.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN  STAGE BIJ MULTI-VALUE

Bij Multi-Value hebben we als slogan ‘improving by measuring & coaching’. Als organisatie zijn we, naast het meten, dan ook voortdurend bezig met het helpen van onze klanten om zichzelf steeds te verbeteren. Dat gaat verder dan het volgen van regels en richtlijnen, maar is des te meer gericht op het sensibiliseren van gedrag en de uitwerking die dat gedrag heeft op de klantbeleving.

Ook binnen onze eigen ‘keuken’ proberen we onszelf continu een spiegel voor te houden en te kijken waar we mogelijkheden hebben om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Naast de beste service voor onze klanten, vinden we het ook erg belangrijk dat onze medewerkers, mystery shoppers, stagiair(e)s, coaches en alle andere belanghebbenden van Multi-Value krijgen wat ze verdienen. Eén van de ingrediënten hiervoor is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door een MBO-leerplek aan te bieden willen we ons steentje bijdragen aan de arbeidsmarkt van morgen. Ons team bestaat uit een groep gedreven professionals met ieder hun eigen karakter, specialiteiten, passies en ambities, welke ze graag overbrengen aan een enthousiaste stagiair(e), die misschien wel hun collega van de toekomst zal zijn!

Dit vertellen onze trainees over hun stage?

STEL JE NU KANDIDAAT, WANT DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

 

WAT BIEDT MULTI-VALUE JOU?

Als erkend leerbedrijf willen wij jou een boeiende en leuke stageperiode aanbieden. Daarom word  jij betrokken bij de volledige werking van Multi-Value en maak jij echt deel uit van het hele team. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw persoonlijk talent alle kansen krijgt. 

 

Een persoonlijke begeleiding.

Je wordt niet aan je lot overgelaten. Je krijgt een persoonlijke begeleiding gedurende je hele stageperiode. Tussentijdse feedback momenten helpen jou om op een positieve manier je sterke  en verbeterpunten te leren kennen en begrijpen.

 

Het maken van een planning en deze respecteren. 

Mystery Shopping doen we in “waves”. Dit is een periode of meestal meerdere periodes in het jaar dat we een bezoekronde doen. Elke wave heeft, een met de klant afgesproken, startdatum waarop alle voorbereidingen achter de rug moeten en zijn en we moeten starten met de mystery visites. Daarnaast is er de einddatum waarop onze klant alle resultaten verwacht. Dus voor deze datum moeten alle visites uitgevoerd zijn door onze mystery shoppers. 

 

Een waaier aan talen.

Bij Multi-Value (Erkend Leerbedrijf) worden heel wat talen gesproken. We hebben immers mystery shoppers over heel Europa. Nederlands, Frans, Duits en Spaans zijn de belangrijkste talen. Als we met het hele team een meeting houden doen we dit in het Engels. 

 

De juiste atmosfeer.

Het kan soms er druk zijn. Zeker als we het einde van een wave naderen. Maar we zorgen ervoor dat er ook leuke en ontspannende momenten zijn. Dit kan gaan van een  team BBQ of een borrel op vrijdag na het werk, soms nemen collega’s ook een zelfgemaakte taart mee voor tijdens een teammeeting. Maar er wordt vooral veel gelachen. Deze afwisseling maakt de sfeer bij Multi-Value ontzettend leuk. We verwachten dan ook dat ook jij hieraan meewerkt.

 

Met wie werk je samen?

Onze Project Managers zorgen ervoor dat een mystery shopping project vlot verloopt. Hij of zij heeft contact met onze klanten en zorgt ervoor dat de hun vragen beantwoord worden. Daarnaast informeren ze onze klanten en zorgen ze voor een heldere rapportage van de resultaten.

 

Samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Zoals in elk bedrijf zijn er verschillende specialisaties. Zo zal je al eens met een collega uit een andere discipline moeten samenwerken of om raad vragen. Iedereen bij Multi-Value (erkend leerbedrijf) neemt graag de tijd om jou vragen te beantwoorden en je de nodige ervaringen te laten op doen.

SSB erkend leerbedrijf stage

Over SBB

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Kernwaarden

SBB heeft drie kernwaarden: verbindend, adaptief en kundig. Deze kernwaarden zijn de rode draad in ons dagelijkse handelen. Het kantoor van SBB staat in Zoetermeer. Onze adviseurs praktijkleren werken vanuit huis in regioteams. Samen vormen we de ontmoetingsplek voor mensen en ideeën.

Meer info op: klik hier