DE BESTE PROFESSIONALS VOOR JOUW ORGANISATIE VINDEN, VOOR TIJDELIJK OF VAST.

DE BESTE PROFESSIONALS VOOR ONZE GEWAARDEERDE KLANTEN

Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen, dat begint al bij de aanname. Door de jarenlange, nauwe samenwerking met onze klanten, hebben we veel kennis van hun organisatie en cultuur. We beschikken daarnaast over een ruim bestand met professionals, die we bovendien goed kennen en kunnen begeleiden en coachen. Zo komt het succes van de aanname van de juiste mensen al snel heel dichtbij.

Multi-Value is voor haar klanten ook de partner die bij de aanname van de juiste professionals haar kennis, netwerk en expertise graag beschikbaar stelt.
Voor vacatures op interim basis of voor vast. Wij helpen graag mee bij het vinden van de juiste kandidaat. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze expertise ligt in management rollen in de Retail en Automotive sector. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Een precies passende professional kan jouw bedrijf een sprong vooruit helpen. Onze Executive Search aanpak voor recruitment gaat uit van 4 efficiënte stappen:

1. Intake

Een gezamenlijke start van de procedure zorgt ervoor dat we een efficiënt proces en timing hanteren met elkaar. In dit intake gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

2. Search campagne

In een mix van eigen netwerk met professionals, eigen digitale kanalen en inzet van job boards vinden en verleiden we de potentiële kandidaten voor een persoonlijk gesprek met Multi-Value, wetende dat het uiteindelijke succes van een kandidaat vaak wordt bepaald door persoonlijkheidskenmerken.

3. Screening en selectie

We screenen zorgvuldig en de voor u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk bij u kennismaken.

4. Begeleiding en coaching

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Dan zorgen we ervoor dat onze professional zo snel mogelijk klaar is voor zijn of haar uitdaging. Indien gewenst, verzorgen wij een onboarding coaching op basis van een samen opgezet individueel coachingsprogramma.

Specialismes waarin wij bemiddelen

Dankzij onze jarenlange ervaring in onder andere Sales, Marketing, Operations & HRM kunnen wij snel de juiste managers en specialisten vinden voor diverse vakgebieden zoals:

 • Operations Management
 • Area / District / Franchise Management
 • Verkoopadvies functies
 • Customer Service Management
 • Sales en Aftersales Management
 • HR Management
 • En nog veel meer

Onze executive search services

  • Werving & Selectie
   Multi-Value gaat in haar database en via search campagnes op zoek naar de beste kandidaten. De door u geselecteerde kandidaten komen bij u in dienst. Multi-Value vervult de rol van recruitment partner en kan bij behoefte ook ingezet worden om de nieuwe managers te coachen en begeleiden bij hun onboarding. Vraag ons naar onze coaching en training oplossingen.

 

  • Detachering & Verloning
   Indien u tijdelijk uitbreiding nodig hebt voor uw team of een functie tijdelijk vacant door een lange termijn uitval wegens ziekte of verlof of indien u tijdelijk resources zoekt voor een project in uw organisatie, dan plaatsen we op tijdelijke basis een geschikte professional bij uw organisatie.
   We gaan op zoek naar de juiste professional en verzorgen gedurende een fase-contract van tenminste 3 maanden de verloning van de geselecteerde kandidaat via onze back-office partner.

 

  • ZZP Bemiddeling
   Een tijdelijke invulling voor een project of specifieke expertise via een zelfstandige professional behoort ook tot de mogelijkheden. Multi-Value beschikt over een ruime database met zelfstandige professionals met ervaring op HR gebied of Operations Management in uiteenlopende branches, waaronder retail, horeca, financiële dienstverlening en automotive. Afhankelijk van uw wensen en budget zoeken wij voor u de beste ZZP’er voor uw project of uitdaging.

ONS TEAM

DE MENSEN ACHTER ONS BEDRIJF

Roeland Jacobse

Roeland Jacobse

Director

Puck Van Dam

Puck Van Dam

Recruiter

happy to meet you - multi-value

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Dan horen wij graag van u. Laat uw gegevens hier achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.