Skip to main content

WIJ ZOEKEN:

Feedback Coaches M/V

 Waar word jij als consument gelukkig van?
Elke retailer kent graag het antwoord op de vraag : “wat voor gedrag maakt een consument enthousiast en een promoter voor mijn retailconcept of producten”? Deze vraag beantwoordt Multi-Value al meer dan 15 jaar voor haar klanten door middel van klantbelevingsonderzoeken.
Multi-Value onderzoekt welk gedrag van een medewerker een consument enthousiast kan maken en overtuigt tot een aankoop en zijn hierbij alle commerciële kansen benut geworden. We gaan niet beoordelen, maar gaan positief gedrag versterken door hierover feedback te geven.
Door deze succesformule zijn we op zoek naar extra  feedback coaches voor de Benelux.

 

Functie omschrijving Feedback Coach:
Het is jouw taak als feedback coach om doormiddel van directe feedback & coaching positief gedrag te stimuleren. Het primaire doel van de Coach is om doormidel van klantbelevingsbezoeken een medewerker bewust te maken van de impact van zijn of haar gedrag op een consument. Dit kan zijn in de fashion retail, automotive, horeca en elk andere denkbare branche. Werden deze klanten gemotiveerd om tot aankoop over te gaan? Als feedback coach zal je tijdens het feedbackgesprek met een verkoper de link leggen tussen zijn of haar gedrag en de financiële kansen die wel of niet genomen werden

 

 

Samengevat behelst de functie:
 • Het uitvoeren van een klantbelevingsbezoek
 • Het verzorgen van correcte rapportage naar een dealer of winkel vanuit onze mystery shopping software
 • Integreren van active feedback in de rapportage
 • Initiatieven ontwikkelen om de klanttevredenheid op een hoog niveau te houden en verder positief te beïnvloeden
 • In een positief gesprek directe feedback geven
Functie-eisen Feedback Coach
Voor de functie geldt dat de focus ligt op het positief en opbouwend overbrengen van uw beleving als klant bij een bezoek aan een dealer of een winkel. Het coachen gebeurt vanuit de beleving van de klant waardoor de focus wordt gelegd op de impact van het gedrag van de verkoper. Het is Multi-Value’s doelstelling om bij elk bezoek met feedback op een positieve manier het hart te raken van de medewerker. We zijn vooral op zoek naar empathisch personen. In het kort:
 • Je hebt ervaring met 1 op 1 gesprekken en met het geven van constructieve feedback
 • Je hebt een spontaan, enthousiast en empathisch
 • Je hebt een werk en denkniveau op (minimaal) Bachelor niveau
 • Je bent zelfstandige of zelfstandige in bijberoep
 • Je kunt op freelance basis werken
 • Je beschikt over eigen vervoer en bent bereid een aantal kilometers te rijden.
 • Je bent minimaal 25 jaar
 • Je spreekt Nederlands en/of Frans
 
Bedrijfsprofiel
Multi-Value is sinds 1997 actief als klantbelevingsbureau voor opdrachtgevers in onder andere Retail, Hospitality en Automotive. Multi-Value fungeert als partner voor meerdere (premium) automerken en retailers. Haar medewerkers zijn loyaal, betrokken en gewend op het hoogste niveau te presteren. Wij zijn voor onze opdrachtgevers voortdurend op zoek naar mogelijkheden om ieder contact met hun klant (nog) rendabeler te maken.
Dienstverband
Het betreft een freelance opdracht op afroep. Gedurende het jaar heeft Multi-Value verschillende feedback & coachings opdrachten waarvoor wij jou bij geschiktheid en interesse benaderen wanneer deze actueel zijn. Voor elke opdracht geld een vooraf vastgestelde vergoeding.
Extra informatie
De opdracht is in behandeling bij Angreni Hilaul. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 040-2013328. Bij een reactie ontvangen wij graag een duidelijke CV en idem motivatiebrief waarin duidelijk wordt aangegeven waarom u de juiste klantgerichte Feedback Coach bent. Gebruikt u hiervoor het formulier hieronder, svp.

Enthousiast?

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.
Voldoe jij aan dit profiel en heb je zin in deze uitdaging, aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature met een motiverende brief en CV.

Gebruik hiervoor het formulier hieronder!

Solliciteer hier voor deze functie

Freelance Feedback Coach

Stel je vandaag nog kandidaat