Skip to main content

KEYNOTE SPEAKERS : MEER DAN 20 JAAR KLANTBELEVING

INSPIRATIE OP UW EVENT OF CONGRES

Mail ons  of  Laat ons u terugbellen

Onze keynote speakers inspireren uw team.


Multi-Value heeft van klantbeleving haar specialisme gemaakt. Doordat we kunnen putten uit een schat van klantbelevingservaringen, kunnen we een inspirerende bijdrage leveren aan uw bedrijfsevent. Onze consultants zijn gepassioneerd van het begeleiden van organisaties in het verbeteren van klantbeleving en weten hoe je feedback van klanten vertaalt naar uitvoerbare acties. En we vinden het bovendien leuk om te vertellen over onze klantervaringen en de best practices te delen met u en uw gehoor.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelou

Op maat van uw organisatie en het publiek


Als u op zoek bent naar iemand die enthousiast op een aanstekelijke manier kan vertellen over de beleving van klanten, laat het ons weten. We treden graag als keynote speaker op tijdens uw bedrijfsevent. Als we uw wensen en doelen kennen, bereiden we ons voor op een interactieve presentatie, die aansluit bij de beleving van uw doelgroep, al dan niet ondersteund met filmpjes, die we zelf produceren.

Wilt u meer weten? Laat dan hieronder weten wanneer wij u mogen opbellen.