Skip to main content

mystery shopper app for android iphone windows

De uitdaging was eenvoudig: maak de meest complete survey – app voor de smartphone. Dat het niet ‘snel een app maken’ zou worden, hebben we reeds vroeg mogen ondervinden. Het leesbaar houden van langere antwoordmogelijkheden en vragen, open antwoorden typen op een smartphone of het gebruik van de app op plaatsen waar geen internet beschikbaar is, zijn maar enkele voorbeelden die om een oplossing vroegen. Maar het is gelukt. Meer nog het is 2 maal gelukt.

#1
APP VOOR MYSTERY SHOPPERS

mystery shopper app voor mystery shopping

We hebben een app speciaal voor mystery shoppers en store checkers. Waarbij je visites en opdrachten kan kiezen on-the-go, je foto’s en audio kan toevoegen of je locatie kan bevestigen via gps. Waar een shopper geen internet heeft, kan deze toch de vragenlijst invullen en die later synchroniseren. Beschikbaar voor iphone, android en windows. Voorlopig noemen we deze mobiaudit, maar we zijn op zoek naar een echte Multi-Value naam. Je kan ons helpen met een originele naam. Doe je voorstel hieronder.

Download gratis voor: iphone of android of windowsLogin en paswoord zijn hetzelfde als op je PC of MAC, de url is https://multi-value.shopmetrics.comBen je nog geen mystery shopper en wil er meer over weten of je inschrijven? Alle informatie kan je hier vinden.

Error: Contact form not found.

#2
APP VOOR REPORTING & ANALYSE

reporting dashboard mystery shopping

We hebben ook een app voor onze klanten. Deze is helemaal gericht op een on-the-road reporting en analyses. Altijd de meest recente gegevens bij jou hebben. Via onze reporting app Client Analytics krijgt u niet alleen al de gegevens op de smartphone of tablet, maar hoeft u ook niet langer filters in te stellen. Simpelweg klikken op een grafiek geeft steeds meer inzichten.

Nu reeds beschikbaar voor de meeste projecten, vraag je projectmanager vandaag nog om je proef-account.