Skip to main content

WIJ ZOEKEN EEN:

Projectassistent(e) FR-NL

Wat je bij ons kan doen:
Ons team projectassistenten noemen wij Project Employees.
Om dit team te versterken zijn we op zoek naar iemand die vloeiend frans spreekt, leest en schrijft.
Onze validators staan in voor een vlekkeloos verloop van een ronde mystery visits. Samen met de verantwoordelijke projectmanager zal je een aantal vaste projecten onder je hoede nemen, waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze mystery shoppers.
Samen met het team draag je zorg voor de inkomende en uitgaande  telefoon en mailbox. Als validator werk je operationeel samen met de projectmanager en je onderhoudt daarnaast nauw contact met onze Quality Checkers. Voortgangscontrole van de lopende projecten in onze mystery shopping software is een dagelijks terugkerend aspect in deze baan.

 

Onze ideale projectassistent(e) :
  • heeft relevante werkervaring
  • spreekt, schrijft en leest zeer goed Frans
  • heeft prima MS-office skills
  • kan multitasken zonder het overzicht te verliezen
  • houdt ervan om met deadlines te werken
  • schrikt er niet voor terug om de telefoon te pakken
  • zoekt oplossingen voor problemen
  • woont in de omgeving van Antwerpen of Valkenswaard (Eindhoven NL) 
Wat wij doen:
Onze afdeling operations verzorgt onderzoeken voor onder andere grote internationale bedrijven. Mystery shopping is de meest voorkomende onderzoeksmethode die we aanbieden bij onze klanten. Het is een observatietechniek waarbij, door middel van onaangekondigde bezoeken, een vestiging op diverse vooraf vastgestelde onderdelen wordt geobserveerd en ‘vastgelegd’.
Denk aan onderdelen als: de uitstraling van de vestiging, de dienstverlening en klantgerichtheid van de medewerkers en de wijze waarop het product of dienst wordt aangeprezen en verkocht.
Door het inzetten van mystery shoppers wordt de klantenervaring gemeten. Multi-Value adviseert op strategisch niveau haar klanten op basis van de resultaten.

 

Wat wij jou bieden:
De standplaats van onze projectassistent(e)n is Antwerpen of  Valkenswaard. 
Multi-Value biedt jou een open en directe cultuur met jonge en enthousiaste collega’s. Doordat Multi-Value een sterke groei heeft doorgemaakt en zich in een dynamische markt bevindt, krijgen onze medewerkers de kans een bijdrage te leveren aan de toekomst van de organisatie. Tegelijkertijd is er volop ruimte voor invulling van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En natuurlijk krijg je de kans om eens zelf te gaan mystery shoppen.
Tussen de drukke activiteiten door blazen we de stoom af met leuke activiteiten, zoals vrijdagmiddagborrels en op zijn tijd een bedrijfsfeestje – zoals onze jaarlijkse BBQ op het dakterras van het hoofdkantoor in hartje Antwerpen.
Meer over ons: https://multi-value.com

Enthousiast?

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.
Voldoe jij aan dit profiel en heb je zin in deze uitdaging, aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature met een motiverende brief en CV.

Gebruik hiervoor het formulier hieronder!

Solliciteer hier voor deze functie

Error: Contact form not found.