Skip to main content

ONLINE WORKSHOPS

Een online leermoment met dezelfde energie als een live training

Met dezelfde energie en dynamiek als een live training. En met het voordeel dat je niet uren in de file hoeft te staan om op de trainingslocatie te komen. Je volgt de training gewoon vanuit huis of jouw werkplek.

Je zult er versteld van staan wat er bij Multi-Value mogelijk is in onze online workshops. In een korte, leuke, praktijkgerichte online workshop samen met jouw eigen team of collega’s uit een ander team praktische tips en ervaringen uitwisselen onder begeleiding van een professionele trainer. Bedoeling is dat elke deelnemer voor zichzelf 1 tenminste persoonlijk actiepunt meeneemt uit de workshop, dat hij diezelfde dag nog in praktijk gaat brengen.

Onze trainers hebben een rijke ervaring in online trainen van medewerkers en/of managers via Zoom, MS Teams, WebEx of andere online platforms. In onze web studio in Eindhoven kunnen we daarbij alle tools en technieken inzetten, om jouw workshop impactvoller te maken.

Geen lange powerpoint presentaties dus, maar vooral interactief als deelnemers actief aan de slag gaan. De content wordt vooraf zorgvuldig afgestemd, om de leerdoelen af te stemmen op jouw organisatie. Zo verzorgen we onze online trainingen bijvoorbeeld rond thema’s als Verkoopvaardigheden, NPS, DISC, Customer Excellence, Coachend Leiderschap.

Korte sessies van maximaal 1,5 – 2 uur
Maximaal 10-12 deelnemers per groep
Praktijkgericht

Wat heb je nodig?

Elke individuele deelnemer dient te beschikken over een PC/laptop/tablet met een werkende camera en microfoon. Heb je niet genoeg PC’s, laptops of tablets voor al jouw deelnemers? Geen probleem. Bel of mail ons gerust. We kunnen één of enkele laptops voor jou prepareren en voor een huurbedrag van € 45 per dag aan jou opsturen.

happy to meet you - multi-value

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Dan horen wij graag van u. Laat uw gegevens hier achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.