Skip to main content

WORKSHOPS ONSITE

Een extra leer moment vlak voordat de winkel open gaat

“In training there is no winning or losing. There is only learning.”

Tucker Max

In korte, energieke, interactieve power sessies van één à anderhalf uur, kort voordat de winkel zijn deuren opent, praktische tips en tricks uitwisselen. Het geeft je net die extra boost om bij jouw klanten diezelfde dag net dat stapje extra te kunnen zetten.

De content wordt vooraf zorgvuldig afgestemd, om de leerdoelen af te stemmen op jouw organisatie. Zo verzorgen we workshops bijvoorbeeld rond thema’s als Verkoopvaardigheden, NPS, DISC, Customer Excellence, Coachend Leiderschap.

Tijdens de workshops brengen de deelnemers praktijk situaties, tips en tricks naar voren en kunnen deelnemers op elkaar reageren. Bedoeling is dat elke deelnemer voor zichzelf 1 tenminste persoonlijk actiepunt meeneemt uit de workshop, dat hij diezelfde dag nog in praktijk gaat brengen.

De kaartjes met persoonlijke actiepunten worden opgeprikt op het prikbord, zodat de teamleden ook na afloop elkaar hier nog scherp op blijven houden.

Ook hybride workshops zijn mogelijk!

Is het niet voor alle deelnemers mogelijk om de workshop live te volgen, dan zijn er ook mogelijkheden om online deel te nemen. Dit kan in een hybride variant van de workshop: door via Zoom in te loggen op een live training. Een deel van de groep volgt de training dan fysiek op de winkelvloer en een ander deel doet online, op afstand mee in dezelfde sessie.

Voor het volgen van de training online is het belangrijk dat elke individuele deelnemer beschikt over een PC/laptop/tablet met een werkende camera en microfoon. Heb je niet genoeg PC’s, laptops of tablets voor al jouw deelnemers? Geen probleem. Bel of mail ons gerust. We kunnen één of enkele laptops voor jou prepareren en voor een huurbedrag van € 45 per dag aan jou opsturen.

happy to meet you - multi-value

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Dan horen wij graag van u. Laat uw gegevens hier achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.